Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mafiánske morbídnosti v Trebišove: Kvetinárku vydesila zdochlina s ružou v papuli!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: trebisoviny.sk)

TREBIŠOV - Vyhrážky, či hlúpy žart? Majiteľka kvetinárstva v Trebišove si v pondelok na kapote svojho auta našla mŕtveho psa s ružou v papuli. Nikto ani len netuší, čo tým chcel autor nechutnosti povedať. Rodina kvetinárky sa však domnieva, že by morbídny odkaz mohol súvisieť s nedávnym oznámením o tom, že obchod musí nútene zatvoriť.

Majiteľka kvetinárstva Eva sídliaceho na Komenského ulici v Trebišove včera utrpela obrovský šok, z ktorého sa tak skoro nespamätá. Na kapote auta si našla mŕtveho psa zvierajúceho v papuli červenú ružu. Autor odkazu pripomínajúceho nechutné mafiánske praktiky je stále neznámy, kvetinárku však psychicky úplne zložil.

Mafiánske morbídnosti v Trebišove:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: trebisoviny.sk)

Podľa syna majiteľky mal obchod stálu klientelu, ktorá sa na ich služby nikdy nesťažovala. Jediným, komu kvetinárstvo ležalo v zuboch, bolo vraj samotné mesto. „Najprv od nás chceli rôzne kontroly či  hasičské zabezpečenia, zakaždým, keď sme im vyhoveli, prekážalo im niečo ďalšie,“ povedal pre portál trebisoviny.sk. Mestu údajne prekážalo aj to, že si pred dverami obchodu zvykli vykladať stojany s tovarom, čo im bolo tiež dodatočne zakázané.

Koncom septembra prišla majiteľke od mesta definitívna výpoveď. Do konca decembra tak musí predať veľké množstvo tovaru a priestory na Komenského ulici vypratať. Aby toho nebolo málo, starosti jej pridal aj nechutný odkaz na kapote auta. Podľa medializovaných informácií majiteľka dostala výpoveď práve kvôli priestorom pred kvetinárstvom, ktoré mala využívať nezákonne a pri pokuse o dohodu mal jej syn s manželom napadnúť jedného zo zamestnancov mesta.

Rodina kvetinárky sa domnieva, že by či už hlúpy žart, alebo skutočná hrozba mohli súvisieť aj s aktivitami jej syna, ktorý otvorene kritizoval niektoré kroky mesta. „Obchod mojej mamy nemá s mojimi aktivitami nič spoločné, je to pre ňu veľký úder a psychický tlak,“ tvrdí. To, na ktorej strane je pravda, bude teraz zisťovať polícia, ktorá sa už prípadom zaoberá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu