Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muž vykradol v Topoľčanoch nákladiak priamo pod kamerami: Pri tankovaní

Takto muža zachytila kamera
Takto muža zachytila kamera

TOPOĽČANY – Pekná drzosť. V Topoľčanoch na čerpacej stanici bezočivec vykradol počas tankovania nákladný automobil. Ukradol aktovku s dokladmi, cestovnými papiermi a GPS navigáciu. Všetko, našťastie, zaznamenala kamera. Pozrite si video, či ste náhodou nespoznali vodiča bordovej Škody Fabie. Ak áno, oznámte to na polícii, na čísle 158.

Do redakcie sme dostali video, ktoré dosvedčuje krádež. Totožnosť kradnúceho muža zatiaľ nie je známa, preto prosíme o pomoc pri jej zisťovaní. Vodič nákladiaku ho zaparkoval na čerpacej stanici s tým, že potrebuje natankovať. To využil muž na bordovej Fabii a z kamióna zobral aktovku. Tváril sa nenápadne, dokonca chcel z miesta ujsť, no vrátil sa a svoj bezočivý zámer uskutočnil. Podozrivý muž je nakrátko ostrihaný a má miernu plešinu. Mal oblečené biele nohavice, bielu alebo šedú až jemne modrú polokošeľu. Na nohách mal obuté biele topánky. Pozrite si video.

Kto by dotyčného drzého muža, ktorý si dovolil ukradnúť aktovku priamo pred kamerami spoznal, nech kontaktuje políciu na číslo 158 alebo nech píše na e-mailovú adresu xreitakx@gmail.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu