Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Osudná noc na diskotéke: Matej (†22) prišiel domov, odpadol a o pár dní zomrel!

Matej utŕžil smrteľné rany zrejme v tomto nitrianskom klube
Matej utŕžil smrteľné rany zrejme v tomto nitrianskom klube (Zdroj: Tv JOJ, Google)

NITRA - Zbytočne vyhasol ďalší mladý život. Matej (†22) sa pred dvoma týždňami tak, ako mnohokrát predtým, zabával na nitrianskej diskotéke. Stalo sa tam však niečo, na čo nakoniec doplatil životom. Po príchode domov totiž odpadol a pár dní na to v nemocnici zomrel. Do poslednej chvíle tvrdil, že iba spadol, pitva však ukázala, že všetko je inak. Informovala o tom Tv JOJ.

Matej sa pred dvoma týždňami zabával a popíjal s kamarátmi v Čakajovciach, odkiaľ sa neskôr vybrali na diskotéku do Nitry. Po dvoch hodinách ich však požiadal, aby ho odviezli domov. "Nepovedal konkrétne, čo sa stalo, len že ho bolia nohy," povedal jeden z kamarátov. Matej sa zrejme na diskotéke dostal do konfliktu a o bitke nikomu nepovedal.

 Na druhý deň mu ďalší z kamarátov volal, či si nejde zahrať futbal, no Matej ho odmietol. Vraj ho bolí hlava a radšej ostane doma. To už sa zrejme ozývali zranenia, ktoré utrpel pri ruvačke na diskotéke. Mladík však do poslednej chvíle tvrdil, že len spadol a preto jeho stavu nikto nepripisoval veľký význam.

Až keď ho staršia sestra našla v pondelok odpadnutého pri posteli, vedeli, že je zle. Záchranári ho okamžite previezli do nitrianskej nemocnice, kde musel podstúpiť operáciu hlavy. Upadol do kómy a v piatok boj o život prehral. Podľa výsledkov pitvy zomrel násilnou smrťou, mal zlomenú lebku a ďalšie zranenia. Tragický prípad preto prevzala polícia, ktorá ho teraz prešetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu