Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prostitútka nakazila humenských chlapov: Na zozname majú byť aj policajti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HUMENNÉ - Humenným šírila nebezpečnú chorobu! Mladá žena z erotického salóna v Humennom mala nedávno na polícii odovzdať zoznam mužov, ktorých údajne nakazila pohlavnou chorobou. Jedným z nich je aj Rastislav, ktorý pre Tv JOJ o šokujúcom zozname porozprával viac. Prezradil aj to, že na papieri majú figurovať dokonca mená vplyvných ľudí.

Údajne nakazenému mužovi, nazvime ho Rastislav, zavolali policajti s tým, že sa má dať vyšetriť na pohlavné choroby, pretože existuje riziko, že je nakazený. Šokovaný muž nemohol veriť vlastným ušiam, muži zákona mu vraj prezradili aj to, ako podozrenie vzniklo.

Na oddelenie im vraj dievčina z istého erotického salóna priniesla zoznam mužov, ktorí môžu byť nakazení pohlavnou chorobou a podľa neho sa s ňou dostal do styku aj Rastislav. Spolu s ním majú na ňom figurovať mená až 200 mužov, medzi ktorými sú údajne aj vplyvní funkcionári. "Určití ľudia sú nakazení dokonca aj z policajných kruhov," prezradil.

Polícia sa prípadom zaoberá, no zatiaľ bez výsledkov. "Na základe niekoľkých podnetov od občanov boli tejto veci robené previerky, ktoré sa zatiaľ nepotvrdili," povedala hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová. Podľa epidemiologičky MUDr. Anny Sovčákovej v roku 2013 neboli doposiaľ v Humennom zaznamenané žiadne ochorenia na pohlavné choroby. To však ešte Rastislavove tvrdenia nevylučuje, muži sa totiž kvôli zachovaniu anonymity mohli dať vyšetriť aj v zahraničí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu