Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Opäť chytili opitých vodičov, aj muža, čo jazdil na cudzie doklady

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Policajti odhalili pri kontrolách na bratislavských cestách počas víkendu aj opitých vodičov. U 39-ročného Bratislavčana, ktorého zastavili na Bajkalskej ulici pri dychovej skúške namerali 1,29 promile.

"Pavol L. už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Obvineniu z rovnakého prečinu čelí aj ďalší Bratislavčan, 51-ročný Alexander K. Vodiča kontrolovali policajti na križovatke ulíc Vyšehradská - Jasovská. Okrem toho, že im nepredložil doklady, zmaril aj dychovú skúšku, lekárske vyšetrenie na alkohol odmietol.

V rukách policajtov skončil aj 25-ročný muž, ktorého hliadka zastavila na Nábreží arm. Gen. L. Svobodu. Dychová skúška mala výsledok 1,46 promile, okrem toho nie je ani držiteľom vodičského preukazu. "V súčasnosti je mladý Bratislavčan podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke," priblížila Hrášková.

Alkohol úradoval aj pri dopravnej nehode, ktorá sa cez víkend stala v Modre. Vodič fiatu pri predbiehaní stratil v zákrute nad vozidlom kontrolu, dostal šmyk a narazil do ďalšieho vozidla, od ktorého sa odrazil do betónové stĺpu. U vodiča z Pezinku zistili po nehode 2,48 promile. Muž je v súčasnosti podozrivý z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Obvinenie po víkende pribudlo aj 33-ročnému Máriovi P. z Trnavy, ktorého policajti kontrolovali pred budovou Hlavnej stanice v Bratislave. Muž, ktorý má zákaz viesť motorové vozidlá predložil vodičský a občiansky preukaz inej osoby. Okrem obvinenia z prečinu marenia úradného rozhodnutia je tak podozrivý aj z falšovania a pozmeňovania verejnej listiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu