Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Potýčka v bare skončila smrťou: Profesionálny vojak Ivan (†40) skonal pri zatýkaní!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

TREBIŠOV - Smrť pri zásahu. V trebišovskej reštaurácii Berehov sa počas utorňajšej noci strhla potýčka, ktorá skončila smrťou 40-ročného muža. Podľa informácií, ktoré potvrdilo Ministerstvo obrany, ide o profesionálneho vojaka z útvaru v Trebišove. Muž skonal počas zásahu policajtov, ktorí ho zatkli po tom, čo napadol člena hliadky. Tragický incident prešetruje Inšpekcia Ministerstva vnútra.

Tragická udalosť sa odohrala krátko pred 23:00, keď polícia dostala hlásenie od čašníčky, že v reštaurácii vyčíňa opitý človek. Po príchode policajtov už muž kľačal pred barom so zdvihnutými rukami. Keď ho vyzvali, aby uhradil spôsobenú škodu a opustil reštauráciu, zaútočil na jedného z členov hliadky. "Po ich výzvach, aby upustil od konania mu policajti nasadili putá," uviedla hovorkyňa Ministerstva vnútra Lucia Gajarová.

Muža vyviedli do vestibulu, kde počkali na príchod záchranárov, pretože jeho príbuzní tvrdili, že podobné stavy už mal aj v minulosti a potrebuje lieky na upokojenie. Viditeľné vonkajšie zranenia nemal a bol pri vedomí. Po príchode záchranárov sa však zistilo, že je v bezvedomí, čo nám potvrdil aj hovorca záchranárov Boris Chmel. Ako dodal, muža sa snažili priviesť k životu, no neúspešne. Lekár mohol už len skonštatovať smrť.

Nebohý zrejme po zákroku polície dostal infarkt. "Z predbežnej správy z vykonanej pitvy bola ako príčina smrti určená najpravdepodobnejšie bližšie nešpecifikovaná fatálna porucha rytmu srdca," dodala Gajarová. Pri obhliadke tela boli zistené len minimálne poranenia, ktoré s jeho úmrtím nesúviseli, ani ho neurýchlili.

Ministerstvo obrany už potvrdilo, že išlo o profesionálneho vojaka z útvaru v Trebišove. Údajne sa zúčastnil aj vojnovej misie v Afganistane. „Môžeme potvrdiť úmrtie príslušníka Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Ide o vojaka II. stupňa z útvaru v Trebišove," povedala hovorkyňa rezortu obrany Martina Balleková.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu