Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Polícia pátra: Viktória (16) z Prievidze sa od kamarátky už domov nevrátila

Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej Viktórii Baboľovej z Prievidze
Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej Viktórii Baboľovej z Prievidze (Zdroj: SITA)

PRIEVIDZA – Policajti z Prievidze žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej Viktórii Baboľovej (16) z Prievidze. Nezvestná je od 16. apríla, kedy odišla z miesta svojho trvalého bydliska ku kamarátke do Handlovej.

Viktóriinu nezvestnosť oznámila 18. apríla polícii jej matka s tým, že jej dcéra odišla z domu 16. apríla pred obedom. Matka s dcérou naposledy volala v ten istý deň o 21.30 h. Viktória v telefóne uviedla, že sa ešte v noci vráti domov. Do dnešného dňa sa však nevrátila a nepodala o sebe rodičom žiadnu správu.

Viktória je vysoká 170 centimetrov, štíhlej postavy. Má po plecia dlhé, červeno-hnedé vlasy a hnedé oči. Na sebe mala tmavofialové rifle, ktoré sú na zadnej časti pri švíku zašívané a bledošedú bundu na gombíky v dvoch radoch. Obuté mala čierne plátenné členkové topánky na zips. Z vonkajšej strany topánok sa nachádzajú tri nity. So sebou má malú čiernu kabelku.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu