Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Polícia hľadá vraha Varehovej právničky: Pomôžte aj vy!

Ľubica Kolesárová
Ľubica Kolesárová (Zdroj: Miroslav Vacula)

BRATISLAVA – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri objasnení vraždy právničky Ľubici Kolesárovej. Neznámy páchateľ ju 14. apríla neskoro večer zavraždil nožom v bratislavskej Karlovej Vsi.

"Páchateľ je strednej postavy, svižnej chôdze, na sebe mal tmavé oblečenie, pravdepodobne tmavú mikinu s kapucňou na hlave a obutú mal športovú obuv," uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová.

Polícia žiada verejnosť o informácie o tejto osobe. "Ak niekto videl približne v čase spáchania skutku podozrivú osobu alebo má akékoľvek informácie o páchateľovi či skutku, nech sa s dôverou obráti na políciu osobne alebo zavolá na telefónne číslo 158 a poskytne informácie," uzavrela Dobiášová.

Ženu napadli na Zohorskej ulici v mestskej časti Bratislava -Karlova Ves 14. apríla okolo 22. hodiny. Záchranári ju previezli do nemocnice s mnohopočetnými bodnými poraneniami a masívnym krvácaním. "Najvážnejším bolo zranenie hlavy. Jej stav bol kritický. Po vyše 11 hodinách od prevozu do Univerzitnej nemocnice Bratislava ťažkým zraneniam podľahla," uviedla hovorkyňa nemocnice Petra Maťašovská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu