Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chlapec (15) s nožom prepadol second hand: Už sedí v cele!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Chlapca, ktorý s nožom prepadol predavačku v second hande v Snine, zadržala polícia, policajný vyšetrovateľ v Humennom ho obvinil z lúpeže so zbraňou.

Pätnásťročného chlapca umiestnili do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby, informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Obvinený chlapec si vyhliadol predajňu textilu second hand na Ul. Pčolinskej v Snine.

Vošiel do predajne a požiadal predavačku, aby mu ukázala tovar, o ten sa však nezaujímal. Na predavačku potom vytiahol nôž a pýtal si od nej peniaze. Tá však mala v predajni len približne 15 až 20 centov. Mladík teda predavačke prikázal zamknúť dvere a poslal ju do skúšobnej kabínky. To predavačka odmietla, tak ju obvinený začal ťahať do kabínky.

Predavačke sa podarilo otvoriť dvere predajne, zakričala o pomoc a na to chlapec z predajne utiekol. Predavačku nezranil. Ako informovala Migaľová, mladého lupiča chytili sninskí policajti spolu s humenskou kriminálnou políciou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu