Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nechutný prípad z Trenčína: Bývalý boxer mal zneužívať dcéru aj dievčatko (10)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: casaforchildren.org)

TRENČÍN - Odporné! Trenčianskym policajtom sa dostal do rúk prípad, ktorý šokoval celé mesto. Miestny bývalý boxer Štefan (43) mal najmenej dva roky sexuálne zneužívať svoju vlastnú dcéru (17), ktorá však nebola jedinou obeťou jeho zvrhlostí. Zvrátené chute si mal ukájať aj na ďalšom dievčatku (10). Informovala o tom Tv JOJ.

Polícia detaily o otrasnom prípade komentovať nechce. "Vzhľadom na to, že ide o mladistvé a maloleté dievčatá, nebudeme k prípadu poskytovať bližšie informácie," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Podľa medializovaných informácií mal Štefan svoju dcéru (17) a malé dievčatko (10) zneužívať vo vlastnom byte.

Susedia tvrdia, že sa z neho často ozýval hlasný krik, no nik nezasiahol. Po tom, čo zverstvá za dverami bytu vyplávali na povrch, Štefan skončil v policajnej cele, odkiaľ poputoval do väzby. "Obvinený bol vzatý do väzby z dôvodu takzvanej útekovej a preventívnej väzby," povedal hovorca trenčianskeho súdu Roman Tarabus.

Sexuálny zvrhlík ani v minulosti nebol žiadne neviniatko. Bol už niekoľkokrát trestne stíhaný za majetkovú trestnú činnosť aj za ublíženie na zdraví. Teraz má na krku ďalšie obvinenie zo zločinu sexuálneho zneužívania jeho neplnoletých obetí, za čo mu hrozí až 12-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu