Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrozný prípad zotročovania v polepšovni: Jedenie výkalov a zvrhlé sexuálne praktiky!

Nepolepšiteľná Veronika je opäť na úteku
Nepolepšiteľná Veronika je opäť na úteku (Zdroj: polícia)

KOŠICE - Najväčší postrach polepšovne! Tak by sa dala nazvať jedna z bývalých zverenkýň Reedukačného centra v Hornom Bankove, ktorý pred dvoma rokmi poznačil šokujúci prípad sexuálneho násilia. Nepolepšiteľná Veronika Rybárová (16) si mala z dvoch jej rovesníčok spraviť sexuálne otrokyne, ktoré denne nútila k nechutným zvrhlostiam! Mladá násilníčka by sa teraz mala postaviť pred súd, už po niekoľkýkrát je však na úteku a spravodlivosti sa vyhýba. Informoval o tom denník Korzár.

Problémová chovankyňa z obce Geča (okres Košice okolie) mala znepríjemňovať život dvom svojím rovesníčkam Simone a Patrícii, ktoré sa s hrozným zážitkom zverili vychovávateľom. Tí ich tvrdenia preverili a už prvé lekárske vyšetrenia potvrdili, že dievčatá neklamali.

Vyšetrovanie otrasného prípadu prinieslo šokujúce odhalenia. Veronika mala dievčatám dávať nepochopiteľné príkazy. Násilím ich nútila, aby sa vyzliekli donaha a navzájom si do intímnych miest strkali prsty alebo aj kefu na vlasy. To však nebolo všetko, jednu zo starších zverenkýň mala dokonca nútiť, aby z misy na toaletách jedla vlastné výkaly.

K všetkým ohavným praktikám sa Veronika priznala a vyšetrovateľ ich posúdil ako zločiny vydierania a sexuálneho násilia. Znalci, ktorí boli pribratí k prípadu, potvrdili, že tínedžerka má socializovanú poruchu správania, v dôsledku ktorej sa nedokáže vcítiť do pocitov iných ľudí.

Keďže Veronika je v polepšovniach známa ako nezvládateľná, pravdepodobnosť jej prevýchovy je veľmi malá. Po skončení vyšetrovania bol prípad posunutý na Okresný súd v Košiciach I., ten však doteraz nemohol pojednávať. Veronika je totiž opäť na úteku a pátra po nej polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu