Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zo šachty v Galante vytiahli telo bez hlavy: Patrí nezvestnému Danielovi?

Či telo patrí nezvestnému Danielovi, ostáva záhadou
Či telo patrí nezvestnému Danielovi, ostáva záhadou (Zdroj: SITA)

GALANTA - Naplánovaná vražda?! Keď dnes v areáli bývalého bitúnku v Šoporni (okres Galanta) odčerpávali vodu z šachty, narazili na hrozný nález. Vytiahli z nej mŕtve telo bez hlavy, ktorú našli na dne žumpy. Objavili sa špekulácie, že by mohlo ísť o Daniela Horvátha, po ktorom nitrianska polícia vyhlásila pátranie. Informácie priniesla Tv Markíza.

To, či telo bez hlavy naozaj patrí nezvestnému Danielovi Horváthovi zo Šale, ostáva záhadou. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

Daniela naposledy videli dva dni pred Vianocami v obci Žiharec, kde prechodne býva, a odvtedy sa po ňom akoby zľahla zem. Kriminalisti zo Šale preto žiadajú o pomoc pri pátraní. "Daniel Horváth je vysoký asi 178 - 180 cm, zavalitejšej postavy. Má krátke hnedé vlasy, modré oči a oválnu tvár. Na krku má vytetované oko v pyramíde a na nohe hada," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nezvestnému chýbajú predné zuby, hovorí maďarsky a rómsky. Naposledy mal oblečené bledomodré rifľové nohavice, čiernu vetrovku, čiernu športovú obuv zn. Puma a na hlave mal čiernu športovú šiltovku rovnakej značky.

Akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na čísle 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu