Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hlúpy žart ho môže dostať do basy: Školákovi (9) hodil za bundu petardu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MICHALOVCE – S príchodom Silvestra sa ľudia, ako každý rok, zásobia rôznymi delobuchmi a petardami. Neznámy páchateľ sa už osláv zrejme nemohol dočkať a funkčnosť „pirátov“ sa rozhodol vyskúšať predčasne. Na jeho hlúpy žartík doplatil v pondelok školák (9) v Michalovciach, ktorému horiacu petardu hodil za bundu a ušiel. Výbuch chlapca zranil natoľko, že skončil v nemocnici.

Školák v pondelok okolo obeda prechádzal po Ulici A. Sládkoviča v Michalovciach, keď naňho odzadu zaútočil neznámy páchateľ. „Maloletému (9) chlapcovi hodil pod vetrovku do zadnej časti krku horiacu petardu, ktorá vzápätí explodovala,“ informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Po tom, čo delobuch explodoval, útočník ušiel a zraneného chlapca nechal na ulici. „Takto mu spôsobil zranenie s dobou liečenia a práceneschopnosti 10 dní,“ dodal Szabó. Polícia teraz po neznámom páchateľovi pátra, hlúpy žart ho môže vyjsť poriadne draho. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví, a ak mu vinu dokážu, hrozí, že skončí až na tri roky za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu