Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Maďari špekulujú o nevere Rezešovej: Osudná cesta za milencom?

Rezešová momentálne sedí vo vyšetrovacej väzbe
Rezešová momentálne sedí vo vyšetrovacej väzbe (Zdroj: profimedia.sk)

BUDAPEŠŤ - Maďarská polícia má ďalšiu stopu! To, ako presne prebiehal osudný deň, počas ktorého Eva Varholíková-Rezešová (35) pripravila o život štyroch ľudí, je stále nejasné. Polícii sa však podarilo získať dôkazy, ktoré by mohli vysvetliť prečo mala v tragický utorok namierené práve do Budapešti.

Ako informoval maďarský denník Blikk, polícia momentálne plánuje vypočuť neznámeho muža z Budapešti, ktorý by mohol do smutného prípadu vniesť nové svetlo. Práve za ním sa mala totiž Rezešová v osudné ráno po maďarskej diaľnici ponáhľať. Stretnutie jej však „prekazila“ tragická havária, pri ktorej zahynuli štyria pasažieri Fiatu.

Polícia, má k dispozícii Evin mobilný telefón, ktorý už detailne preskúmala. Z odkazov, volaní, ani smsiek, ktoré si s údajným milencom vymenili,však zatiaľ nedokázali určiť o koho ide. Rodina aj snúbenec väznenej Košičanky sa k údajnej nevere Evy odmietajú vyjadrovať.

Jediný, kto by mohol o záhadnom Budapešťanovi poskytnúť bližšie informácie, je Rezešová. Tá však vo vyšetrovacej väzbe zaryto mlčí. Jej obhajca dokonca tvrdí, že z pohľadu prípadu je úplne irelevantné, za kým sa v tragický deň ponáhľala.

Tragická havária sa odohrala na maďarskej diaľnici M3, kde Eva Varholíková-Rezešová svojim BMW vrazila do pred ňou idúceho Fiatu, v ktorom sedeli dva manželské páry. Podľa najnovších informácií sa mala opitá Eva po diaľnici rútiť až 200-kilometrovou rýchlosťou. Za volantom potom zrejme zaspala a v plnej rýchlosti došlo k zrážke. Po silnom náraze odhodilo Fiat do zvodidiel a v momente začal horieť. Traja pasažieri v aute uhoreli, no jednej z nich sa podarilo pred plameňmi utiecť. Veľmi vážnym popáleninám však nakoniec vo štvrtok podľahla.

Rezešová sa momentálne nachádza vo vyšetrovacej väzbe, kam ju umiestnili po minulotýždňovom pojednávaní, z obavy, že by sa mohla pred trestným stíhaním skrývať. Dcéra slovenského miliardára musí podľa právneho experta Pétra Kamarása rátať za spôsobenie smrteľnej nehody s trestom odňatia slobody v dĺžke od piatich do desiatich rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu