Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tomáš (29) zavliekol ženu do suterénu, tam ju znásilnil a vyhrážal sa jej smrťou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: iamempowered.com)

BRATISLAVA – Medzi ženami v bratislavskej Dúbravke počas posledných týždňov prevládal hrozný strach. Na sídlisku totiž vyčíňal neznámy sexuálny agresor, ktorý napádal náhodne vybrané ženy. K znásilneniu a krádežiam sa napokon priznal Tomáš (29), ktorého usvedčili zábery z priemyselnej kamery.

K prvému útoku malo dôjsť ešte 7. júla skoro ráno, kedy agresor násilím odviedol ženu (22) do suterénu jednej z dúbravských bytoviek a tam ju prinútil k súloži, pričom sa jej vyhrážal zabitím. Po uspokojení svojich zvrhlých chúťok z miesta ušiel.

Ďalšiu obeť si Tomáš vyhliadol 3. augusta opäť v skorých ranných hodinách. Ženu (33) z Bratislavy prepadol v čase, keď vchádzala do brány jedného z domov v Dúbravke. Pristúpil k nej a požiadal ju, aby mu podržala dvere. Bratislavčanka ho však nepoznala a snažila sa preto bránu zavrieť.

„Obvinený však za použitia sily bránu otvoril, pričom počas zápasenia  jej spôsobil bránou dve rezné rany  v oblasti nohy,“ uviedol pre Topky bratislavský policajný hovorca František Peczár. Následne sa na vystrašenú ženu vrhol a strhol jej kabelku, v ktorej mala osobné veci aj hotovosť v hodnote 622 eur.

Podobný scenár sa zopakoval aj nasledujúci deň. Mladý Tomáš ako inak, skoro ráno, prepadol ďalšiu ženu (36) z Bratislavy, ku ktorej pristúpil nenápadne zozadu a žiadal od nej kabelku. Keď videl, že jeho obeť sa len tak nedá, zhodil ju na zem a opäť sa dožadoval kabelky. „Poškodená tak v obave o svoj život a zdravie nakoniec kabelku vydala,“ dodal Peczár. Zbabelý násilník, tak ako predtým, z miesta činu zase ušiel.

Policajti nakoniec dúbravskému postrachu prišli na stopu za pomoci záberov z priemyselnej kamery. Na tých identifikovali Tomáša (29), ktorý sa už v minulosti dopustil niekoľkých podobných zločinov a bol odsúdený na 8 rokov natvrdo. Mladík spočiatku vinu popieral, no pod ťarchou dôkazov sa nakoniec ku všetkému priznal. Sexuálnemu násilníkovi teraz hrozí až 10-ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu