Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Akcia Bacil v Petržalke: Máriovi a Marošovi stopli drogový kšeft za desaťtisíce!

Policajná akcia Bacil Zobraziť galériu (5)
Policajná akcia Bacil (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Bratislavskí díleri dokšeftovali. Počas policajnej akcie Bacil, ktorá prebiehala v Petržalke, skončili v putách významní díleri Mário J. (36) a Maroš M. (32), ktorí skrývali hotový drogový arzenál. Za omamné látky v hodnote niekoľkých tisícov im teraz hrozí až 15 rokov väzenia.

Petržalská policajná akcia s krycím názvom Bacil, ktorá bola zameraná na výrobcov drog, zaznamenala úspech. V putách počas nej skončila dvojica Mário J. (36) a Maroš M. (32), ktorej drogový kšeft na čiernom trhu vynášal desaťtisíce. V ich obrovskej zbierke nechýbal metamfetamín, z ktorého sa vyrába pervitín, a ani marihuana.

„Polícia zaistila viac ako 500 gramov metamfetamínu, čo zodpovedá takmer 10 tisíc jednorazovým dávkam drogy, čo predstavuje sumu takmer 15 až 27 tisíc eur a pokiaľ ide o drogu rozváženú na jednotlivé dávky 71 až 102 tisíc eur,“ informoval o poriadnom úlovku policajný hovorca Michal Slivka. Okrem toho díleri vypestovali asi 200 gramov marihuany v hodnote viac ako tisíc až 4 tisíc eur.

 

Dorgy skrývali v trezore
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

 

Mário aj Maroš teraz čakajú na rozsudok vo vyšetrovacej väzbe. Na krku majú obvinenie z výroby drog, ich držania a obchodovania, za čo im hrozí 10 až 15 rokov za mrežami.

 

Dorgy skrývali v trezore
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu