Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V levických kríkoch ležal dorezaný muž: Trýznili ma, zašepkal a odpadol!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LEVICE – Otrasný pohľad sa naskytol mužovi v Leviciach, ktorý na prechádzke so psom objavil v kríkoch ležať dorezané nehybné telo. Predtým, ako zakrvavený muž (58) upadol do bezvedomia, stihol povedať, že ho trýznili. Informovala o tom Tv Markíza na svojom portáli.

Vystrašený muž so psom krvácajúcemu chlapovi okamžite privolal záchranku. Pobodaný muž mal v tráve nehybne ležať a silno krvácať. Keď záchranári dorazili na miesto,  z posledných síl zašepkal, že ho trýznili. Potom upadol do bezvedomia. V jeho blízkosti bola nájdená zakrvavená pinzeta, nie je však isté, či rozsiahle zranenia, aké utrpel, by mohli byť spôsobené takým malým predmetom. "Na mieste boli zaistené biologické a jedna vecná stopa, ktoré boli  zaslané na expertízu," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Podľa informácií ide o bezdomovca, ktorý býva v azylovom dome, len niekoľko metrov od miesta, kde ho našli. Muža s veľmi vážnymi zraneniami previezli do levickej nemocnice. Neznámy útočník mu spôsobil bodné a rezné rany na krku, hrudi a bruchu. Polícia prípad prešetruje. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví. Až po vypracovaní znaleckého posudku budeme vedieť, či si zranenia poškodený spôsobil sám, alebo mu ich spôsobila  iná osoba," dodala Bruchterová.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu