Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma v B. Štiavnici: V horiacej kancelárii našli dobodaný manželský pár!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: info4security.com)

BANSKÁ ŠTIAVNICA – Na hustý dym valiaci sa z kancelárie na Trojičnom námestí v Banskej Štiavnici upozornili dnes doobeda hasičov vystrašení okoloidúci. V horiacich priestoroch však na zasahujúcich záchranárov čakal šok. Objavili tam dvojicu dobodaných manželov!

V jednej z banskoštiavnických kancelárii dnes okrem hasičov museli zasahovať aj leteckí záchranári. Potom, ako sa do zadymených priestorov dostali, narazili tam okrem horiaceho zariadenia aj na dobodané telá manželského páru.

Manželku s vážnymi bodno-sečnými poraneniami prevzali leteckí záchranári, ktorí ju transportovali do Fakultnej nemocnice F. D. Roosvelta v Banskej Štiavnici.

„Ošetrení boli na mieste dvaja dospelí ľudia, ktorých previezli do Banskej Bystrice. Mali bodné poranenia v oblasti brucha, hrudníka a chrbtice a boli pri vedomí,  potvrdil zásah hovorca záchranárov Boris Chmel. Čo sa odohralo za dverami kancelárie ostáva zatiaľ záhadou, avšak podľa informácii Tv Markíza mal ženu napadnúť manžel, ktorý tiež skončil v nemocnici.

„Dve osoby zo zranením boli prevezené do nemocnice v Banskej Bystrici. Polícia aj v týchto chvíľach dokumentuje miesto činu a vykonáva potrebné procesné úkony,“ informovala o prípade policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Muža, ktorý je údajne za útokom, do nemocnice previezli sanitkou.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu