Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vražda na Liptove: Žena obeť bodala, muž udieral do hlavy tĺčikom na mäso!

Na tomto sídlisku sa stala otrasná vražda
Na tomto sídlisku sa stala otrasná vražda (Zdroj: podbreziny.sk)

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ OR PZ v Lipt. Mikuláši obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 19 ročného muža a 20 ročnú ženu, obaja z Liptovského Mikuláša.

Dvojica obvinených prilákala v noci z nedele na pondelok (8.7.-9.7.2012) do bytu na sídlisku Podbreziny v Lipt. Mikuláši 31 ročného muža z okresu Lipt. Mikuláš. V byte najskôr kuchynským nožom s dĺžkou čepele cca 20 cm muža napadla 20 ročná žena.

Následne došlo medzi mužom a ženou k vzájomnému zápasu, pri ktorom utrpela rezné rany aj útočníčka. Vzápätí muža v chodbe bytu napadol 19 ročný mladík. Tĺčikom na mäso muža udrel sedem krát do hlavy. Podľa predbežnej lekárskej správy boli dva údery tĺčikom na mäso vedené takou intenzitou, že spôsobili otvorenie dutiny lebečnej a v spojitosti k ďalšími útokmi a zraneniami viedli k zlyhaniu životne dôležitých orgánov až k smrti.

Muža a ženu zadržala polícia ihneď po čine. Vyšetrovateľ na obidvoch obvinených spracoval podnet na návrh na vzatie obvinených do vyšetrovacej väzby. Obvineným v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo doživotie. Okolnosti a motív konania obvinených sú predmetom vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu