Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Ježiš vraždil: Na príkaz Boha ubil mamu tĺčikom na mäso!

Trevor Rush
Trevor Rush (Zdroj: eveningnews24.co.uk)

NORWICH - Náboženský fanatik dobodal svoju matku na vozíčku, ktorá navyše trpela sklerózou multiplex. Páchateľ,ktorý sa predstavil ako Ježiš Kristus, tvrdil, že je synom Madonny. Svoj hrozný čin obhajoval tým, že to bola "Božia práca". Trestu však aj tak neunikol.

Mladík zaútočil na svoju mamu paličkou na mäso a nožom. Spôsobil jej hlboké rany na krku, ktorým podľahla. Napadol aj svojho otca, ktorý sa snažil ženu zúfalo zachrániť. Rash ho obvinil zo spiklenectva s vládnymi špiónmi a políciou, a z toho, že plánovali jeho vraždu. Matku nazval "pekelnou dievkou", hoci pravidelne chodila do kostola.

Keď polícia dorazila na miesto činu, pani Rushová bola už mŕtva. Jej syn bol postriekaný krvou a pôsobil úplne pokojne. "Mlátil som otca, kým nezačal prosiť, ale tá čarodejnica nezačala, tak som ju zabil. Vykonal som Božiu prácu, verím v Boha," povedal Trevor, ktorý sa predstavil ako Ježiš Kristus a Ježiš Ciccone, čo je priezvisko americkej speváčky Madonny. Tvrdil, že je jej syn.

Policajtov poprosil, aby ho predtým, než ho odvezú na stanicu, vzali do kostola. Chcel sa tu poďakovať Bohu, že mu pomáhal. Rusa uznali za psychicky chorého a umiestnili na psychiatrickú kliniku v meste Norwich, informoval server tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu