Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tento mladík vhodil dymovnicu medzi homosexuálov: Polícia zverejnila fotky!

Mladíka na pochode zachytila bezpečnostná kamera Zobraziť galériu (5)
Mladíka na pochode zachytila bezpečnostná kamera (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Mladému výtržníkovi (20) sa na sobotňajší Dúhový Pride podarilo prepašovať nebezpečnú pyrotechniku. Medzi oslavujúcimi homosexuálmi potom nečakane vytiahol dymovnicu a vhodil ju do davu.

Pokojný pochod za práva homosexuálov sa tento rok síce zaobišiel bez väčších nepokojov, no napriek tomu sa našlo zopár výtržníkov, ktorý sa ho snažili narušiť. Patrí medzi nich aj mladý chuligán, ktorý do nič netušiaceho pochodujúceho davu vhodil dymovnicu, čím sa mu zhromaždenie na chvíľu podarilo prekaziť.

Výtržník potom v hustom dyme zmizol a polícii sa ho nepodarilo zadržať. Toľko šťastia však už nemal jeho kamarát (18) z Martina, ktorý po vyčíňaní skončil v putách. Polícia teraz po utečencovi pátra: „Podozrivý muž je podľa fotografie vo veku približne 20 rokov, má tmavé krátke vlasy a na očiach úzke okuliare. Oblečené mal pásikavé tričko a na ňom bledú bundu,“ poskytol popis mladíka bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Akékoľvek informácie, podľa ktorých by polícia mohla zistiť totžnosť neznámeho mladého muža na fotografii, môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, príp. osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Dymovnica (8:40) medzi zhromaždenými vyvolala rozruch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu