Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tínedžeri okradli chlapčeka (10): Mobil v zavesenom puzdierku mu strhli z krku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MICHALOVCE - Michalovský policajný vyšetrovateľ obvinil dnes zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva dvoch tínedžerov vo veku 14 rokov.

Spolu s ďalším Michalovčanom (13) prepadli v nedeľu 27. mája na Leningradskej ulici v Michalovciach chlapca (10), ktorému následne ukradli mobilný telefón.

Spomínaná trojica mala žiadať od 10-ročného chlapca jeho mobilný telefón, ktorý mal zavesený v puzdre na krku, pred bytovým domom na Leningradskej ulici v Michalovciach, v nedeľu približne o 20.00 h. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová informovala, že keď im spomínaný chlapec odmietol mobil vydať, zobrali mu ho násilím. S telefónom následne ušli preč.

Podľa Mésarovej spôsobili mladí lupiči krádežou telefónu jeho majiteľovi škodu vo výške 100 eur. K zraneniu chlapca, ktorému ho ukradli, počas incidentu nedošlo. "Odcudzený mobil polícia zaistila a vrátila matke poškodeného chlapca. Obvineným, ako mladistvým, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na šesť rokov, stíhaní sú na slobode," uzavrela Mésarová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu