Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ozbrojený prepad v dome podnikateľa: Deti sa mali chváliť na internete zlatom!

V tomto rodinnom dome sa odohrala nočná dráma
V tomto rodinnom dome sa odohrala nočná dráma

BRATISLAVA/RAKOVICE – Na dnešnú hororovú noc len tak ľahko nezabudne rodina podnikateľa z Rakoviec. Uprostred spánku ich prekvapili lupiči ozbrojený samopalom, ktorých do domu pod násilím pustila dcéra Lívia (19).

Keď sa dievčina sama neskoro v noci vracala zo zábavy, ani vo sne by ju nedopadlo, že ju domov budú odprevádzať ozbrojení lupiči. „O druhej tu zatvárajú, tak išla domov. Sama. Ponuku na odprevadenie odmietla,“ zveril sa Trnavskému hlasu Líviin priateľ. Lupiči zrejme na dievčinu striehli už dlhší čas, a keď sa priblížila ku domu, so zbraňou pri hlave ju prinútili, aby ich vpustila dnu.

V rodinnom dome v Rakovciach boli počas prepadu okrem Líviiných rodičov aj jej dvaja mladší bratia. Lupiči všetkých okrem najmladšieho zviazali a celé prízemie vybielili. „Je to pravda, ale nechcem o tom hovoriť. Bojím sa o deti, aby sa zlodeji nevrátili. Bol to hrozný zážitok. Celé sa to odohralo tak, že som im tváre nevidel,“ vysvetlil otec rodiny Ján L.

Podľa obyvateľov Rakoviec si rodina lúpež priam "pýtala". „Oni si o to koledovali. Decká sa vychvaľovali, koľko majú peňazí a na internete vyvešali fotky, kde sú ovešaný zlatom a šperkami,“ prezradila suseda Zlatica. Zlodeji si tak rodinu podľa fotografií na internete zrejme vyhliadli už dopredu.

Polícia zatiaľ páchateľov nedolapila a na informácie je skúpa: „Vyšetrovateľ nedal súhlas na zverejnenie informácií k tejto lúpeži,“ informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Avšak v dedine sa povráva, že ozbrojenú lúpež majú na svedomí dvaja mladíci s neďalekého Veselého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu