Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Akčného zlodeja Tatrovky v Jelke nezastavili ani varovné výstrely!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/GALANTA - Policajti vo štvrtok naháňali šoféra, ktorý sa im snažil ujsť na cudzom aute, šofér mal navyše zakázané jazdiť. Policajti dokonca použili služobné zbrane a šoféra chytali aj na poli. Incident sa stal vo štvrtok na Hlavnej ulici v Jelke. Vodič Tatry neunikol ich pozornosti, nákladné auto nemalo značky, nesvietili mu svetlá, vodič navyše pozabudol na smerovky. Keď ho chceli zastaviť, šofér nereagoval.

Nebezpečnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, hliadka použila dva varovné výstrely do vzduchu a následne štyri na kolesá. Šofér si to za obcou namieril do poľa a z idúceho auta vyskočil.

Po krátkom prenasledovaní ho policajti dobehli a za použitia donucovacích prostriedkov 25-ročného muža z Chorvátskeho Grobu zadržali. Mladý muž si pri úteku spôsobil drobné poranenia a škrabance. Momentálne je v policajnej cele, čelí obvineniam z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. V zrýchlenom konaní ho riešia aj pre marenie výkonu úradného rozhodnutia, keďže v minulosti už dostal zákaz jazdiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu