Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Podpaľač v Bratislave opäť úradoval: Novinárke zhorelo auto!

Požiar auto totálne zničil. Rovnako tak aj okolostojace vozidlá a neďalekú budovu. Zobraziť galériu (9)
Požiar auto totálne zničil. Rovnako tak aj okolostojace vozidlá a neďalekú budovu.

BRATISLAVE - V skorých ranných hodinách zapálil neznámy páchateľ na bratislavských Dlhých dieloch Porsche. V hlavnom meste tak za posledné obdobie zhorelo už niekoľko áut. Tentoraz má hlavu v smútku novinárka Alena Kvasnicová. Paradoxom je, že len pred pár dňami minister vnútra Daniel Lipšic vyhlásil, že policajti zvýšia svoju aktivitu pri odhaľovaní podpaľačov.

Dnes v skorých ranných hodinách vzbĺklo na bratislavských Dlhých dieloch auto. Ide tak už o ďalší prípad poškodenia vozidla v krátkom období. Tentoraz doplatila na útok vandalov novinárka Alena Kvasnicová. Niekto jej zničil auto značky Porsche. Plamene poškodili aj okolité vozidlá a neďaleký panelák.

Poškodená si netrúfla odhadnúť, či išlo o vandalstvo, alebo cielený útok na ňu, či jej priateľa. Žiadnym vyhrážkam údajne nečelili. „Za akékoľvek informácie, ktoré povedú k chyteniu páchateľa, sme ochotní zaplatiť odmenu vo  výške 5000 eur,“ povedala nám poškodená novinárka.

"Podľa doterajších zistení požiar založil pravdepodobne úmyselne neznámy páchateľ," informovala  bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. "Požiar lokalizovali hasiči. Na mieste ani v okolí sa podľa našich doterajších informácií nikto nezranil, žiadna osoba nežiadala lekárske ošetrenie. Obe vozidlá zhoreli do tla," dodala bratislavská policajná hovorkyňa Kurucová. Odhadovaná výška škody na vozidlách je 35-tisíc eur.

Paradoxom je, že len pred pár dňami minister vnútra Daniel Lipšic vyhlásil, že policajti zvýšia svoju aktivitu pri odhaľovaní podpaľačov. Uvidíme, či sa im v tomto prípade podarí páchateľa chytiť.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu