Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najhlúpejší vodič Porsche: Luxusné auto "zabetónoval" v ceste!

Robotníci mali prácu navyše Zobraziť galériu (2)
Robotníci mali prácu navyše (Zdroj: Daily Mail)

SAN FRANCISCO - Majiteľ Porsche 911 Carrera S doslova "zabetónoval" svoj status najhoršieho šoféra na svete po tom, čo so svojím autom uviazol uprostred cesty. Robotníci totiž na ňu práve kládli nový povrch.

Nešťastnému motoristovi zo San Francisca v Kalifornii sa nechcelo čakať v kolone áut, a tak prefičal okolo nich. Smer jazdy si však mal zvoliť oveľa prezieravejšie, pretože so svojím tátošom za približne 90 tisíc eur pristál priamo v mokrom betóne.

Zatiaľ čo muž musel zostať trčať v Porsche, robotníci sa snažili lopatou odhádzať materiál spod kolies. Nezvyčajná udalosť samozrejme hneď prilákala záujem verejnosti a naokolo sa zhrčila skupinka postávajúcich "čumilov", ktorá sa dobre bavila.

"Zdá sa, že vodič Porsche s viac peniazmi ako rozumom, uviazol v čerstvom betóne, keď robotníci rekonštruovali cestu pozdĺž pobrežia," zhodnotil situáciu jeden z nich. Ďalší, ktorí si auto vyfotografoval, povedal, že záchranná misia trvala približne hodinu.

Najhlúpejší vodič Porsche: Luxusné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

 

Najprv sa robotníci snažili Porsche vyslobodiť kladením dosiek pod kolesá, ale nemalo to žiadny efekt. Nakoniec ho teda museli z betónu doslova vysekať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu