Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Lukáš (14) sadol na bicykel a odišiel z domu

Lukáš Michalík Zobraziť galériu (2)
Lukáš Michalík

BRATISLAVA/TRENČÍN - Zobral si náhradné oblečenie a telefón, sadol na bicykel a odišiel z domu. Po nezvestnom Lukášovi Michalíkovi (14), trvale bytom Krivosúd-Bodovka v okrese Trenčín, teraz pátrajú policajti a žiadajú o pomoc.

Lukáš odišiel v stredu o 18:00 z domu, zobral si horský bicykel čiernej farby, šedú športovú tašku na plece s náhradným oblečením a mobilný telefón. Jeho súčasný pobyt nie je známy, rodičom  nepodal o sebe žiadnu správu.  

Lukáš má štíhlu postavu a výšku cca 177 cm. Má tmavohnedé oči a hnedé krátke vlasy. 

Naposledy mal oblečené šedé tričko s oranžovým nápisom EUROPIN, krátke nohavice, na ľavom uchu má náušnicu striebornej farby v tvare krúžku.

Akékoľvek informácie o jeho pohybe či pobyte môžete oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Informoval o tom trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Polícia vypátrala vo štvrtok poobede nezvestného Lukáša Michalíka z obce Krivosúd-Bodovka v okrese Trenčín. Ako informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, 14-ročného chlapca našla hliadka z Obvodného oddelenia Vrbové. Polícia ďakuje médiám za spoluprácu a žiada stiahnutie pátrania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu