Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráľovná Alžbeta II. má ďalšie pravnúča: Už má FOTO na Instagrame!

Princezná Eugenie je už mamičkou. Zobraziť galériu (8)
Princezná Eugenie je už mamičkou. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Veľká radosť v kráľovskej rodine! Britská monarchia sa dnes ráno opäť rozrástla. Vnučke kráľovnej Alžbety II. (94) - princeznej Eugenie (30) sa narodil synček. Novopečená mamička, ktorá má viacero priateľov medzi celebritami, oznámila radostnú správu na Instagrame.

 

Britská princezná Eugenie a jej manžel Jack Brooksbank prežívajú tie najkrajšie chvíle. Dnes ráno, pred deviatou hodinou, sa im v prestížnej londýnskej pôrodnici narodil synček. V stanovisku paláca sa uvádza, že bábätko vážilo 3 656 gramov a princeznin manžel bol pri pôrode. Meno chlapčeka zatiaľ nebolo zverejnené.   

Samotná mamička však na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila krásnu fotku, na ktorej spolu s hrdým oteckom držia rúčku svojho prvorodeného dieťatka. Pod príspevkom sa hromadia gratulácie a blahoželania.

Pre Alžbetu II. ide o jej deviate pravnúča. Eugenie je mladšou dcérou princa Andrewa, ktorý čelil viacerým škandálom, a jeho exmanželky Sarah Ferguson. Novopečení rodičia Eugenie a Jack mali svadbu v októbri 2018 a bola pompézna tak, ako sa na kráľovskú veselicu patrí.  

Princezná Eugenie a jej manžel Jack sú už rodičia.
Zobraziť galériu (8)
Princezná Eugenie a jej manžel Jack sú už rodičia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrincezná Eugenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu