Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Obrovský smútok známej herečky: Zomrel jej milovaný otec (†85)… Do neba mu poslala emotívny odkaz!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Prežíva jedno z najhorších období svojho života. Americká herečka Tiffani Thiessen (50) oznámila na svojich sociálnych sieťach, že sa musí vyrovnať s obrovskou stratou. Tento svet totiž navždy opustil jej milovaný otec Frank (†85), o čom informovala na sociálnych sieťach.

Tiffani Thiessen sa preslávila vo viacerých počinoch, avšak najviac ju zrejme spoznávajú fanúšikovia seriálu Beverly Hills 90210. Tam si zahrala mrchu Valerie Malone, vďaka čomu si získala množstvo fanúšikov.

Tiffani Thiessen
Zobraziť galériu (2)
Tiffani Thiessen  (Zdroj: SITA)

Momentálne však prežíva jedno z najhorších období svojho života. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž informovala, že sa spoločne so svojou rodinou musí vyrovnať so smrťou svojho otca Franka. K viacerým fotkám pridala aj dojemný odkaz, v ktorom ho opísala ako milujúceho človeka. 

„Môj otec miloval množstvo vecí. Zvieratá, čokoládu, jazz, citrusy, lotérie, autá, hodinky a dobré cestoviny. Najviac však miloval svoju rodinu. Bol tichý muž, ale vždy vedel ukázať lásku, ktorú k nám cítil. Bol milý, mal sladký zmysel pre humor a bol ozajstný džentlmen. Každý, kto ho poznal, tak ho miloval. Mal srdce zo zlata," napísala herečka. 

„Z toho, že si odišiel, som zlomená. Viem však, že si našiel pokoj. Sľubujem, že budem dávať pozor na mamu tak, ako si to robil 60 rokov. Ďakujem, že si bol takým oddaným manželom a ukázal mi, ako vyzerá skutočný džentlmen. Ďakujem, že si bol úžasným otcom a vždy si tu bol pre nás. Hlavne však ďakujem za to, ako si ma miloval. Vždy si mi kryl chrbát a bol si mojím najväčším fanúšikom. Bola som rada, že som ťa mohla urobiť hrdým. Milujem ťa, veľmi nám chýbaš," doplnila Thiessen.

Viac o téme: Tiffani Thiessen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu