Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

ŠOKUJÚCE slová Moniky z Priateľov: Zosnulý Matthew Perry (†54) ju často NAVŠTEVUJE!

Courteney Cox Zobraziť galériu (2)
Courteney Cox (Zdroj: Sreen Media Films)

LOS ANGELES - Koncom minulého roka svet zasmúrila správa o tragickom úmrtí 54-ročného Matthewa Perryho, ktorého diváci milovali ako vtipného Chandlera z Priateľov. Mnohí jeho blízki sa s jeho predčasným odchodom nedokážu zmieriť ani po dlhých mesiacoch. Jednou z nich je aj Courteney Cox (59), ktorá v seriáli stvárňovala jeho manželku... Zosnulý kamarát ju vraj často navštevuje. Cíti ho!

28. októbra 2023 obletela svet mimoriadne smutná správa. Vo veku 54 rokov zomrel predstaviteľ milovaného Chandlera z Priateľov, herec Matthew Perry. Správa o jeho predčasnom úmrtí zasiahla nielen jeho fanúšikov, no najmä blízkych, medzi ktorých sa nepochybne radili aj jeho kolegovia z kultového seriálu. 

Galéria: Matthew Perry

Najbližšie zo zvyšnej pätice priateľov mala k Matthewovi Courteney Cox, ktorá v počine stvárňovala jeho manželku Monicu. A aktuálne si na Chandlera zaspomínala v rozhovore s Jonathanom Vigliottim z CBS Sunday Morning. Zosnulého kolegu označila za jednu z najzábavnejších bytostí na svete. „Mal naozaj veľké srdce. Očividne bojoval. Som taká vďačná, že som s ním mohla tak úzko spolupracovať toľko rokov,“ vyjadrila sa podľa magazínu People.

A svojimi ďalšími slovami šokovala. Zosnulý kolega ju vraj často navštevuje. „Často ma navštevuje, ak na to veríte,“ zahlásila počas rozhovoru. Pravidelne sa tak prihovára k zosnulej mame, otcovi a už aj Matthewovi. „Mám pocit, že existuje veľa ľudí, ktorí sú... Myslím, že nás sprevádzajú. Cítim, áno, určite cítim, že je Matthew nablízku,“ dodala. 

Zľava David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc
Zobraziť galériu (2)
Zľava David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc  (Zdroj: SITA/AP Photo/Reed Saxon, File)

Viac o téme: Matthew PerryCourteney Cox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu