Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Táto Bond Girl sa nahoty nebojí: Pred kamerami ukázala VŠETKO!

Rosamund Pike Zobraziť galériu (6)
Rosamund Pike (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nemá problém! Anglická herečka Rosamund Pike (40) už vo viacerých filmoch dokázala, že bola obdarená nielen krásou, ale aj talentom. Podobne, ako mnohé jej kolegyne má na konte aj odvážnejšie scény. Naposledy sa vyzliekla vo vojnovej dráme A Private War, kde nič z jej tela nezostalo skryté.

Písal sa rok 2002, keď si Rosamund Pike zahrala v bondovke Dnes neumieraj. Išlo o jednu z jej prvých významnejších rolí. K nim s v priebehu rokov pridalo účinkovanie v mnohých úspešných počinoch. Spomnúť možno filmy Pýcha a predsudok, Doom, Okamžik zlomu, Johnny English, Hnev titánov, či Stratené dievča. 

Aj v týchto mesiacoch sa úspešná Angličanka hlási o slovo zaujímavou rolou. V dráme s názvom A Private War totiž stvárnila žurnalistku Marie Colvin.

Rosamund sa v rozhovoroch netajila tým, že nakrúcanie bolo pre ňu náročné. Dokonca si musela spraviť na niekoľko dní prestávku. „Nevedela som čo robiť so svojimi pocitmi, ako ich spracovať. Nevedela som, či to, čo robíme, je správne,” poznamenala herečka, ktorá sa pred kamerami musela popasovať aj s nahotou. 

VIDEO: Trailer k filmu A Private War. 

Rosamund Pike sa vo filme A Private War predviedla nahá.
Zobraziť galériu (6)
Rosamund Pike sa vo filme A Private War predviedla nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rosamund Pike
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu