Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známu herečku (54) nafotili s jej mladším frajerom: Zbalila ho na toto BOŽSKÉ TELO!

Heather Graham a John de Neufville Zobraziť galériu (2)
Heather Graham a John de Neufville

MIAMI - Ešte v nedeľu sa vyhrievala v Mexiku, v pondelok už zavítala do Miami! Reč je o krásnej herečke menom Heather Graham (54), ktorú sa pri prílete podarilo nafotiť paparazzom. Spoločnosť jej robil jej priateľ John de Neufville (47), ktorý je od nej síce o 7 rokov mladší, avšak pri pohľade na nich vekový rozdiel nebadať.

A to vďaka tomu, že Heather sa udržiava vo fantastickej kondícii. Dokazuje to nielen vždy, keď sa objaví na červenom koberci, ale aj na svojich profiloch na sociálnych sieťach. Na Instagram raz za čas pridá fotky v bikinách alebo plavkách a ľudia sú vždy v úžase. 

Blondínka nesklamala ani v uplynulých dňoch, ktoré trávila v Mexiku a fanúšikom poslala horúci pozdrav. Slovami chvály nešetrili chlapi, ale aj ženy. „Nádherná žena! Pre mňa si veľkou inšpiráciou,” znejú vybrané z komentárov. Jeden fanúšik zašiel ešte ďalej. „Ty si hotová bohyňa. Ožeň sa so mnou!” napísal. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Nápadníci krásnej herečky majú smolu Heather má oči len pre svojho frajera. A ten je veru nie je len tak hocikto. Svojho času ho New York Magazine zaradil na list najžiadanejších chlapov. Je mimoriadne úspešný obchodník, pracháč, filantrop a vášnivý snowboardista. S bývalou partnerkou má 9-ročného syna. 

Svojej slávnej frajerke robil garde aj na slávnostnej premiére jej najnovšieho počinu s názvom Chosen Family, ktorá sa konala práve v Miami. Sympatický pár, čo poviete?

Heather Graham a John de Neufville
Zobraziť galériu (2)
Heather Graham a John de Neufville

 

Viac o téme: Heather Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu