Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráska z Ruže pre nevestu má DVOJIČKU: Ale podoba? MINIMÁLNA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už od samého začiatku Ruže pre nevestu patrila k najväčším favoritkám krásna vizážistka Anet. Muži sa za ňou neotáčajú len pre jej nepopierateľný sexepíl. Aj napriek tomu, že si mnohí mysleli, že táto kráska bude namyslená a arogantná, opak je pravdou...

Anet pôsobí veľmi milo, pokorne a je zjavné, že absolútne nepatrí medzi konfliktné typy. Možno aj preto sa dostala do skupinky, ktorú prezývajú "kostolný gang". Tmavovláska sa drží v úzadí a nie je žiadnou horenoskou. A to i napriek tomu že svojím šarmom neupútala iba Radka Urbanyaka. Ako sme nedávno písali, jej zábery na sociálnej sieti Instagram "lajkuje" aj predchádzajúci televízny ženích - Tomáš Tarr. 

Anet z Ruže pre nevestu
Zobraziť galériu (3)
Anet z Ruže pre nevestu  (Zdroj: Ján Zemiar)

Čo si budeme hovoriť, táto pôvabná brunetka si rozhodne môže vyberať. Avšak krásu majú evidentne v rodine, kde sa podľa všetkého dedia skvelé gény. Anet má totiž aj sestru. Volá sa Simona, venuje sa sexi tancu "twerk" a dokonca je z nej už aj mamička. A aby toho nebolo málo, s Anet sú dvojičky. Ak by ste však čakali, žie dievčatá sú ako "cez kopirák" a podobajú sa ako vajce vajcu, ste na omyle.

Galéria: Ruža pre nevestu
 

Kočky sú totiž skutočne rozdielne, no a ak by ste netušili, že sú rodina, to, že sú dokonca dvojičky, by vám nenapadlo ani v divokých snoch. Hoci sú obe dievčatá bezpochyby nádherné, výrazne spoločných rysov, vďaka ktorým by ste prišli na ich sesterské puto už na prvý pohľad, veľa nemajú. Aha, ako Anetina sestra vyzerá!

Viac o téme: Ruža pre nevestu Anet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu