Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantné ODHALENIE slávnej herečky: O panenstvo prišla... Fíha, mala dávno po 30-ke!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (2)
Rebel Wilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rabel Wilson (44) sa do povedomia verejnosti dostala úlohami vo filmoch Ladíme!, Podfukárky či Maturitný ročník. V poslednom období však oveľa viac pozornosti strhla výrazným úbytkom svojej váhy či zásnubami so ženou. Aktuálne spravila ďalšie veľké odhalenie. Verejne priznala, v akom veku prišla o panenstvo... Mala dávno po 30-ke!

Galéria: Rebel Wilson

Intímny detail zo svojej spálne Rebel prezradila v rozhovore pre časopis People s tým, že chce, aby je príbeh slúžil ako pozitívne posolstvo pre mladých ľudí, ktorí čelia spoločenskému tlaku prísť o svoju poctivosť čo najskôr. „Nie všetci musia prísť o panenstvo ako tínedžer,“ vyhlásila Rebel.

Zdôraznila tiež, že každý by mal čakať na tú svoju správnu chvíľu, kedy bude na takýto intímny kontakt pripravený a dostatočne zrelý. „A ja si myslím, že to môže byť aj pozitívne. Samozrejme nemusíte čakať do tridsiatky ako ja, ale ako mladý človek by ste nemali cítiť tlak,“ myslí si komička. 

Ona sama vraj bola dlho nedostatočne vyzretá, hanbila sa dokonca s niekým aj rozprávať. „Bol tam jeden neurčitý moment, myslím, že som svojej najlepšej kamarátke povedala: "Áno, už som to urobila," len aby som to mala za sebou, keď som mala 23,“ priznala Wilson. V tom čase však so sexom ešte nemala žiadnu skúsenosť a ešte ani dlhé roky potom. 

„A potom tu boli ľudia, čo hovorili: "V 24 je neskoro." A potom som tu sedela a myslela si: "Bože, moje číslo je 35. Kurnik, čo s tým? Budem vyzerať ako ten najväčší outsider,“ povedala otvorene Rebel. Tá je aktuálne šťastne zasnúbená so ženou - Ramonou Agrumou. Dvojica má spolu aj dieťa, ktoré si nechali vynosiť náhradnej matke. 

Ramona Agruma a Rebel Wilson
Zobraziť galériu (2)
Ramona Agruma a Rebel Wilson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu