Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda Sexu v meste tesne pred 60-tkou ukázala pravú tvár: Fanúšikovia neveria vlastným očiam!

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Kim Cattrall Zobraziť galériu (3)
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Kim Cattrall (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Hviezdna herečka Kristin Davis (59), ktorá sa najviac preslávila postavou Charlotte v seriáli Sex v meste, nestratila ani napriek blížiacej sa 60-tke so svojej krásy vôbec nič. Najnovší záber, ktorý zverejnila na sociálnych sieťach, mnohých šokoval a fanúšikovia sa zhodujú, že vôbec nestarne.

Sex v meste si na prelome tisícročí zamilovalo množstvo fanúšikov po celom svete. Jednou z ústredných postáv bola aj Charlotte, ktorú si zahrala pôvabná americká herečka Kristin Davis. Tá sa počas svojej kariéry objavila vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad seriály Priatelia, Will and Grace či v pokračovaní Sexu v meste s názvom Ako to bolo ďalej...

Kristin Davis
Zobraziť galériu (3)
Kristin Davis  (Zdroj: SITA/AP)

Počas minulého roka brunetka otvorene hovorila o tom, že v minulosti oľutovala úpravy, ktoré si nechala spraviť na svojej tvári. S tými sa napokon rozhodla skoncovať a zbavila sa všetkých vylepšení.

Na najnovšom zábere na svojom profile na sociálnej sieti Instagram tak ukázala, ako jej tvár vyzerá v súčasnosti. Jej prirodzený vhľad fanúšikovia okamžite ocenili v komentároch a herečke by 59 rokov tipoval naozaj málokto.

Kristin Davis
Zobraziť galériu (3)
Kristin Davis  (Zdroj: Instagram K.D.)

Viac o téme: Kristin Davis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu