Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zlý pohľad na herca obžalovaného zo zabitia: Zdravotné PROBLÉMY… Ledva lapal po dychu!

Alec Baldwin Zobraziť galériu (3)
Alec Baldwin (Zdroj: SITA/Profimedia)

LOS ANGELES - Herec Alec Baldwin (65) neprežíva práve najlepšie obdobie. V októbri 2021 sa na natáčaní nového filmu stala tragédia, z ktorej vinia aj jeho. No a najnovšie ho trápia aj nepríjemné zdravotné problémy. Paparazzi ho nafotili, ako ledva lapal po dychu... Pohľad naňho bol chvíľu naozaj zlý!

Vo svete ešte stále rezonuje tragédia, ktorá sa stala v októbri 2021. Pri natáčaní filmu Rust zomrela na následky strelného poranenia kameramanka Halyna Hutchins. Zbraň držal herec Alec Baldwin, voči ktorému súd vzniesol žalobu z neúmyselného zabitia. Už raz bol pritom obvinenia zbavený. O jeho ďalšom osude by sa malo rozhodnúť v júli. 

Ktovie či práve stres, ktorý sa nesie s prípadom, je zodpovedný za jeho aktuálne zdravotné problémy. Paparazzi ho totiž nafotili pri návšteve The Hamptons na newyorskom Long Islande a herec mal zjavné ťažkosti s dychom. Doslova po ňom lapal. Na chvíľu sa dokonca musel zastaviť a vytiahnúť inhalátor. Ten mu, našťastie, pomohol, no pohľad naňho bol chvíľu naozaj zlý...

Zlý pohľad na herca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alec Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu