Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna herečka poriadne vystrašila svojich fanúšikov: Uplakaná FOTO z nemocničnej postele!

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čo sa to s ňou deje? Aj takúto otázku si v týchto dňoch kladú fanúšikovia krásnej herečky Kate Becinsale. Tá má na sociálnej sieti Instagram viac ako 5,6 milióna followerov. S nimi sa aktuálne podelila o zábery, ktoré ju zachytávajú v nemocnici.

Že Kate Beckinsale sužujú zdravotné problémy, prezradila len tak medzi rečou. Urobila tak, keď gratulovala svojej milovanej mame Judy. Tej vo svojom príspevku ďakovala a vyzdvihla jej silu a odhodlanie zvládať akékoľvek problémy. 

Herečka sa zároveň poďakovala priateľom a ľuďom, ktorí ich podporujú a pomáhajú im. „Ďakujem, že nás milujete a ste oporou, keď je to celé na figu. A že sa staráte o naše psy, keď my nemôžeme, prídete k nám, keď sme chorí a sadnete si k nám. A tiež, že nás posilňujete vašou láskou,” napísala okrem iného Kate. 

Okrem záberov milovanej mamy však herečka zverejnila aj fotky, ktoré ju zachytávajú na nemocničnom lôžku. Medzi fanúšikmi tým vyvolala strach a obavy. Či sú zábery aktuálne a aké zdravotné problému ju sužujú však neprezradila. 

Viac o téme: Kate Beckinsale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu