Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bývalý Ken ukázal ZBRANE najvyššieho kalibru: Silikóny VÄČŠIE ako jeho hlava!

Jessica Alves Zobraziť galériu (8)
Jessica Alves (Zdroj: Profimedia)

CHIGWELL - Jessica Alves (40) sa do povedomia verejnosti dostala ako "živý Ken", vtedy sa ešte predstavovala pod menom Rodrigo Alves. Neskôr však zmenila pohlavie a stala sa závislou od plastických operácií. Aktuálne ju nafotili paparazzi na ceste do reštaurácie... Oblečená bola v dlhej ružovej róbe a predviedla silikóny väčšie ako jej hlava!

Jessica Alves sa už na seba vôbec nepodobá. Plastické operácia podstupovala aj predtým, ako si zmenila pohlavie, no v poslednom období podstupuje jednu za druhým. Neustále zásahy do tela jej však spôsobujú už viac problémov, ako požadovaného efektu. Napriek tomu sa blondínka neplánuje svojho "hobby" vzdať. 

Aktuálne sa Jessica objavila v reštaurácii v Chigwelle, kam si zašla so svojou kamarátkou Aisleyne Horgan. A zjavne si bežnú večeru pomýlila s udeľovaním cien. Paparazzi ju totiž nafotili, ako si do podniku vykračuje v ružovej trblietavej róbe s vysokým rozparkom a hlbokým výstrihom - z toho jej trčali silikóny väčšie ako jej hlava. Bola doslova neprehliadnuteľná! 

Bývalý Ken ukázal ZBRANE
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jessica Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu