Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ivo z Divokého anjela hviezdou Let´s Dance: Slovenky šalejú! Takto vyzerá jeho vyvolená

Facundo Arana Zobraziť galériu (2)
Facundo Arana (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - On má oči len pre ňu! Keď včera vyšlo najavo, že do poroty markizáckej šou Let´s Dance zasadne aj slávny argentínsky herec Facundo Arana (51), mnohé Slovenky od radosti takmer kolabovali. Nečudo, Ivo Di Carlo z telenovely Divoký anjel bol pre mnohé idolom. Pozrite sa spolu s nami, akej žene patrí jeho srdce...

Galéria: FACUNDO ARANA JE IDOLOM MNOHÝCH SLOVENIEK

Už túto nedeľu štartuje na obrazovkách Markízy ďalší ročník mimoriadne úspešnej tanečnej šou Let´s Dance. Tvorcovia si tento rok pre divákov pripravili mega prekvapenie v podobe hviezdneho porotcu svetového mena. Po boku Tatiany Drexler, Adely Vinczeovej a Jána Ďurovčíka sa totiž predstaví herec Facundo Arana. Ten sa preslávil napríklad účinkovaním v telenovelách Divoký anjel, Yago, či Rany z lásky. 

Podobnú skúsenosť má už Facundo za sebou. Bol totiž porotcom v maďarskej verzii tejto súťaže. A tiež veľmi dobre vie, kde sa naša krajina nachádza. V minulosti sa totiž objavil v šou 2 na 1, kde bol prekvapením pre herečku Dominiku Kavaschovú, ktorá je jeho veľkou fanúšičkou. „Teším sa na vás a už sa neviem dočkať návratu na Slovensko,” uviedol Arana v upútavke, ktorou Markíza avizuje štart relácie. 

A veru, dočkať sa nevedia už ani jeho fanúšičky, ktorých má slávny fešáčik u nás neúrekom. Dokazujú to komentáre, ktoré zaplavili sociálnej siete, keď vyšlo najavo, že ho budú môcť každú nedeľu večer vidieť na obraze.  

Viete, ako však vyzerá žena, ktorá si získala hercovo srdce? Facundo má od roku 2007 po svojom boku argentínsku modelku a moderátorku Mariu Susini. Dvojica má spolu tri deti a ako dokazujú ich príspevky na sociálnych sieťach stále medzi nimi panuje veľká láska. 

 

Viac o téme: Let´s DanceFacundo Arana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu