Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna herečka čelí DRSNÝM POSMEŠKOM: Priznala zdravotné problémy a... Odkaz hejterom!

Americká herečka a komička Amy Schumer
Americká herečka a komička Amy Schumer (Zdroj: SITA/AP/Charles Sykes)

LOS ANGELES - Kritikov už mala plné zuby. Americká komička a herečka Amy Schumer (42) v posledných dňoch čelila narážkam ľudí, ktorí si všimli jej opuchnutú tvár. Tým v najnovšom príspevku na sociálnych sieťach poslala jasný odkaz.

Galéria: Amy Schumer

Amy Schumer sa v posledných dňoch objavila vo viacerých televíznych šou, kde promovala druhú sériu komediálneho seriálu Life & Beth, kde hrá hlavnú postavu. Viac ako propagácia tohto počinu však fanúšikov zaujal jej vzhľad. 

Mnohí si totiž všimli, že na záberoch pôsobila jej tvár mierne opuchnuto. Jej výzor tak začali pod príspevkami vo veľkom komentovať. Niektori sa jej za to dokonca vysmievali. Schumer však došla trpezlivosť a hejterom poslala úprimný odkaz.

„Ďakujem za každý jeden komentár o mojej tvári. Tak, ako všetky ženy, aj mňa teší, že sa posledných 20 rokov kladie taký dôraz na to, ako vyzerám. Máte pravdu, je opuchnutá. Mám endometriózu, ktorá je autoimunitné ochorenie, o ktorom by si mala prečítať každá žena. V mojom tele sa dejú zdravotné a hormonálne procesy, ale som v poriadku," napísala herečka na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

„Takisto verím tomu, že žena nepotrebuje žiadnu výhorovku na to, ako vyzerá a nepotrebuje nič vysvetlovať. Túto príležitosť chcem ale využiť a vyzdvihnúť sebalásku a spokojnosť vo vlastnej koži. Tak, ako každá žena či človek, sa niektoré dni cítim sebavedomo a niekedy si chcem dať na hlavu tašku. Aj napriek tomu sa však cítim silná a krásna a som hrdá na to, čo som vystvorila," doplnila Schumer. 

Viac o téme: Amy Schumer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu