Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Slávna herečka nafotila VULGÁRNE FOTO: Rukou v nohavičkách pobúrila mnohých!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (2)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Kristen Stewart (33) sa stala hlavnou hviezdou najnovšieho vydania slávneho magazínu Rolling Stone. Počas fotenia sa ukázala v niekoľkých odvážnych pózach a na titulke sa predviedla bez podprsenky a s rukou v nohavičkách.

Galéria: Kristen Stewart

Slávna herečka si väčšinu fanúšikov získala vďaka filmovej sérii Twilight sága, v ktorej si zahrala po boku Roberta Pattinsona či Taylora Lautnera. Tí sa vďaka týmto filmom stali po celom svete sexsymbolmi a bežne sa objavovali na titulkách najslávnejších magazínov.

V týchto dňoch sa pozornosť upriamila na spomínanú Stewart, ktorá sa predvedla v magazíne Rolling Stone. V rámci fotenia sa umelkyňa ukázala vo viacerých outfitoch, čo spomínaný časopis zdieľal na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

V niekoľkých príspevkoch tak svetu ukázali, ako fotenie so Stewart dopadlo. Fanúšikov však najviac zaujala samotná titulka, na ktorej mala oblečenú len čiernu koženú vestu a spodné prádlo, v ktorom mala svoju ruku.

Zábery Stewart vyvolali rozporuplné reakcie. V komentároch sa ozvalo hneď niekoľko ľudí, ktorí označili fotenie za vulgárne a nevhodné, avšak množstvu komentujúcim sa zobrazenie hollywoodskej herečky páčilo.

Kristen Stewart
Zobraziť galériu (2)
Kristen Stewart  (Zdroj: Instagram K.S.)

Viac o téme: Kristen Stewart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu