Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Náročné obdobie nádhernej speváčky (35): Lekári jej objavili tumor… Myslela som si, že zomriem!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Známa britská speváčka Frankie Bridge (35) v najnovšom rozhovore prezradila, že si v nedávnom období prešla ťažkými časmi. Lekári jej totiž našli na krku tumor a počas čakania na výsledky myslela na to najhoršie.

Frankie Bridge sa zrejme najviac preslávila ako členka speváckej skupiny The Saturdays. Tá si počas jej pôsobenia medzi rokmi 2007 až 2014 na svoje konto pripísala niekoľko hitov, medzi ktoré patria napríklad What About Us či Higher.

Okrem toho sa však Brigde venuje aj písaniu textov a moderovaniu. Minulý rok jej však lekári oznámili šokujúcu správu. Počas MRI jej totiž objavili na krku tumor a následne musela čakať na výsledky. V tomto období sa umelkyňa obávala najhoršieho. 

Frankie Bridge
Zobraziť galériu (3)
Frankie Bridge  (Zdroj: SITA)

„Bola som na MRI, pretože som mala problémy s migrénami. Úplnou náhodou však našli niečo na mojom krku, takže som to musela absolvovať znova. Ukázalo sa, že je to tumor, ktorý je našťastie nezhubný, takže nepotrebujem liečbu a som v poriadku. Počas týždňa, kedy mi to doktor oznámil, som však na tom bola veľmi zle," povedala speváčka.

„Práve som varila večeru deťom a povedal mi, že je to tumor. Nepovedal mi, o aký presný typ ide, keďže to vtedy nevedel. Okamžite som si pomyslela, že je to tu, že nastal môj čas. Že budem chorá a myslela som si, že zomriem," doplnila Bridge v šou Loose Woman, kde rozoberali rakovinu kráľa Karola III.

Viac o téme: Frankie Bridge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu