Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TOPky z Grammy: Šokujúci príchod vážne chorej Celine Dion a... To je brutálna premena!

Celine Dion Zobraziť galériu (7)
Celine Dion (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svet šoubiznisu má za sebou jednu z najočakávanejších nocí tohto roka. V Los Angeles sa totiž odovzdávali najprestížnejšie hudobné ocenenia Grammy a počas slávnostnej akcie sa rozhodne bolo na čo pozerať. Okrem víťazov stoja za zmienku aj viaceré zaujímavé momenty, ku ktorým počas večera došlo. O najväčší šok sa zrejme postarala Celine Dion.

Počas tejto noci sa v Los Angeles konal už 66. ročník odovzdávania cien Grammy. Okrem víťazov zaujali aj outfity prítomných, ktoré už tradične vynikali svojou odvahou a diváci sa tak mali na čo pozerať.

Najprestížnejšie hudobné ceny priniesli niekoľko zaujímavých momentov. Jedným z nich bola aj neočakávaná účasť speváckej ikony Celine Dion. Kanadská hudobníčka prišla odovzdať cenu pre najlepší album roka, ktorú vyhrala Taylor Swift. Hlavnou hviezdou však bola v tej chvíli Dion, ktorá na konci roka 2022 oznámila, že trpí vážnou a nevyliečiteľnou neurologickou chorobou.

„Som veľmi rada, že tu dnes môžem byť. Tí, ktorí boli požehnaní a môžu tu dnes byť, by to nikdy nemali brať ako samozrejmosť a mali by si užívať lásku, ktorú nám dáva hudba," povedala dojatá speváčka.

Celine Dion
Zobraziť galériu (7)
Celine Dion  (Zdroj: SITA)

Tento moment dojal mnohých fanúšikov a patril medzi tie najemotívnejšie. Divákom však prekážalo chovanie spomínanej Swift, ktorá ju úplne ignorovala. Podľa mnohých tak nepreukázala Dion dostatok rešpektu, čo viacerých poriadne vytočilo. Napokon sa však obe hviezdy stretli v zákulisí a vymenili si aj vzájomné objatia, ktorým hnev fanúšikov aspoň čiastočne utlmili.

Taylor Swift
Zobraziť galériu (7)
Taylor Swift  (Zdroj: SITA)

Počas večera poriadne prekvapila aj najstaršia dcéra Beyoncé a Jay-Z - Blue Ivy. Tá totiž v poslednej dobe poriadne vyrástla a mnohých šokovalo, že je už takmer rovnako vysoká ako jej hviezdny otec.

Jay-Z, Blue Ivy
Zobraziť galériu (7)
Jay-Z, Blue Ivy  (Zdroj: SITA)

Na Grammy sa okrem toho objavili aj známe dámy, ktoré v poslednej dobe prešli poriadnou zmenou. Kelly Clarkson, Oprah Winfrey a Christina Aguilera totiž zatočili s nadbytočnými kilami a počas noci predviedli svoje postavy, ktorými ohúrili množstvo fanúšikov. 

Kelly Clarkson, Oprah Winfrey, Christina Aguilera
Zobraziť galériu (7)
Kelly Clarkson, Oprah Winfrey, Christina Aguilera  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: GrammyGrammy Awards 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu