Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kanye West zavítal na synov zápas: Preboha, vyzeral ako z hororu!

Raper Kanye West Zobraziť galériu (2)
Raper Kanye West (Zdroj: TASR/AP/Evan Agostini)

LOS ANGELES - Stále verný svojej povesti! Výstredné módne kreácie, škandály a kontroverzný spôsob života sú už neodmysliteľne späté s raperom Kanye Westom (46). Ten provokuje hádam vždy, keď sa zjaví na verejnosti. Inak tomu nebolo ani v uplynulých dňoch, keď zavítal na basketbalový zápas svojho syna.

Kanye West je štvornásobným otcom. Deti má s hviezdnou Kim Kardashian. Staršie z nich - dcéru North (10) a syna Sainta (8) porodila ona sama, mladšie Chicago (6) a Psalma (4) vynosila a porodila náhradná matka. 

Kanye a Kim sa pred pár rokmi rozviedli a raperova komplikovaná povaha brunetke neraz spôsobila vrásky na čele. Zladiť ich výchovné praktiky preto nie je celkom jednoduché. Obaja sa ale kvôli deťom usilujú vzájomne vychádzať. Paparazzi ich napríklad nedávno nafotili spolu na večeri.

Že výstrednému raperovi na jeho deťoch záleží, potvrdzuje aj fakt, že v piatok zavítal na basketbalový zápas svojho syna Sainta. Avšak tým, čo mal Kanye na sebe, mohol niektorým prítomným privodiť infarkt. Alebo aj nočné mory. Vyzeral totiž akoby si odbehol z hororu Piatok trinásteho. 

Kanye West
Zobraziť galériu (2)
Kanye West  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu