Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kanye West opäť šokoval: Nosí titánovú zubnú protézu... Z jej ceny sa vám zatočí hlava!

Kanye West Zobraziť galériu (2)
Kanye West (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávny americký spevák Kanye West (46) je známy svojimi módnymi výstrelkami, ktoré si často odnesie aj jeho priateľka Bianca Censori (29). Tentokrát sa však rozhodol, že vylepší svoj zovňajšok tým, že svoje zuby nahradí titánovou protézou, ktorá stála neuveriteľných 780-tisíc eur.

Pri americkom spevákovi si fanúšikovia zvykli na tie najrôznejšie výstrelky. Svojím najnovším rozhodnutím sa mu však aj napriek tomu podarilo šokovať. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnil fotku svojho nového úsmevu.

Ten však momentálne namiesto zubov zdobí titánová protéza, ktorá upútala pozornosť celého sveta. Vo veľkom sa pritom špekulovalo aj o tom, či si dal rapper svoje zuby vytrhať. Tieto reči však vyvrátil zdroj magazínu Today.

Jeho nová ozdoba bola vyrobená okrem titánu aj z ďalších materiálov, ako sú paládium a platina. Celková suma za protézu sa mala podľa viacerých zdrojov vyšplhať na neuveriteľných 780-tisíc dolárov.

Zdroj z jeho okolia v nedávnych dňoch prezradil aj to, že West natočil video, v ktorom sa ospravedlňuje za svoje antisemitské výroky. Verejnosť by ho podľa magazínu TMZ mohla po prvýkrát vidieť začiatkom budúceho mesiaca, teda tesne predtým, než 9. februára vyjde jeho nový album s názvom Vultures. 

Rapper Kanye West
Zobraziť galériu (2)
Rapper Kanye West  (Zdroj: SITA/Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP, File)

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu