Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kanyeho žena ako gazdiná: Namiesto zástery... Šnúrky cez zadok a na hlave kukla!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Oni s tou provokáciou len tak neprestanú! Kanye West (46) a jeho žena Bianca Censori (29) rozhodne patria medzi najkontroverznejšie páry šoubiznisu. Rozruch sa im podarilo vyvolať aj v týchto dňoch. Raper totiž svetu ukázal, ako to vyzerá, keď sa jeho milá zvŕta v kuchyni.

Kým niektoré celebrity si svoje súkromie úzkostlivo strážia, iné sa oň prostredníctvom sociálnych sietí ochotne delia. A nájde sa aj skupinka, ktorá to pokojne ženie až do extrému. Tam rozhodne patrí Kanye West. Ten v posledných rokoch viac ako hudobnou tvorbou púta pozornosť škandálmi a bizarným správaním. 

Nápomocná mu pri tom všetkom je jeho partnerka Bianca Censori. Tá chvíľkami pôsobí akoby ani nebola svojprávna a na verejnosti sa napríklad pretŕča v kreáciách, pri ktorých mnohých ľudia len nechápavo krútia hlavou. 

Bizarný model na sebe mala aj v týchto dňoch, keď ju Kanye zvečnil v kuchyni. (Ne)oblečená bola len v kreácii, ktorá pozostávala zo šnúrok a malých kúskov látky, na hlave mala koženú kuklu. Nuž, aspoň mala istotu, že jej do jedla nepadnú vlasy...

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu