Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PRVÉ DETAILY o smrti fešáka z Beverly Hills 90210: Predávkoval sa?! Zareagovala už aj Brenda

David Gail Zobraziť galériu (3)
David Gail (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa sa fanúšikovia slávneho seriálu Beverly Hills 90210 dozvedeli smutnú správu. Vo veku 58 rokov zomrel herec David Gail, ktorý si v tomto počine zahral snúbenca Brandy Walsh. Po jeho smrti sa začali objavovať aj prvé detaily a polícia momentálne pracuje s možnosťou, že išlo o predávkovanie.

Včerajšie ráno prinieslo fanúšikom známeho seriálu veľmi smutnú správu. Viaceré médiá totiž informovali o smrti amerického herca Davida Gaila, ktorú napokon potvrdili jeho blízky priateľ Peter Ferreiro a sestra Katie.

Následne sa začali objavovať prvé detaily tejto smutnej udalosti. Magazínu TMZ polícia potvrdila, že jeho smrť neprešetrujú ako zabitie a pracujú s verziou, že osudným sa hercovi stalo predávkovanie. Momentálne však muži zákona čakajú na výsledky toxikológie.

Počas dnešného dňa však jeho rodina informovala, že príčinou smrti bola zástava srdca. „Rodina nemá dôvod myslieť si, že príčinou smrti bolo niečo iné ako zástava srdca. Davida si budú ľudia pamätať pre jeho lásku k herectvu, rodine a priateľom. Mal ľudské vlastnosti, vďaka ktorým sa ľudia v jeho prítomnosti cítili špeciálne," povedal hovorca rodiny pre magazín E! News.

V seriáli Beverly Hills 90210 si zahral snúbenca Brandy Walsh, ktorú stvárnila Shannen Doherty. Tá si na svojho kolegu spomenula na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde prostredníctvom príbehu zverejnila ich spoločnú fotografiu. 

PRVÉ DETAILY o smrti
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: David Gail
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu