Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Príčina SMRTI fešáka (†58) z Beverly Hills 90210: Mama v slzách... Láme mi srdce, že zomrel TAKTO!

David Gail
David Gail (Zdroj: Fox Network)

LOS ANGELES - Koncom januára svet obletela správa o náhlom úmrtí 58-ročného herca Davida Gaila, známeho zo seriálov Beverly Hills 90210, Savannah či Pohotovosť. Polícia už vtedy pracovala s možnosťou, že išlo o predávkovanie. Rodina aktuálne zverejnila skutočnú príčinu jeho smrti... Mama má zlomené srdce, že zomrel práve takto!

Ešte koncom januára rodina tvrdila, že nemá dôvod myslieť si, že príčinou smrti bolo niečo iné ako zástava srdca. Hoci sa už vtedy pracovalo s možnosťou že sa herec predávkoval. Aktuálne však portál People informoval o skutočnej príčine smrti. 

David Gail zomrel 16. januára vo veku 58 rokov na anoxicko-ischemickú encefalopatiu, poranenie mozgu spôsobené nedostatkom krvi. K tomu došlo po resuscitácii kvôli zástave srdca a pľúc v dôsledku intoxikácie drogami, ako amfetamín, kokaín, etanol a fentynol. Informoval o tom hovorca rodiny. 

Niet divu, že toto zistenie jeho matku, ktorá verila, že drogy neboli príčinou, veľmi zničilo. „Láme mi srdce, že môj syn zomrel takýmto spôsobom,“ priznala Painter. „David sa stal závislým od liekov pred mnohými rokmi, po niekoľkých operáciách rúk a zápästí. Žil v nekonečnej bolesti, ktorá mu bránila takmer 10 rokov pracovať. Úľavu sa mu podarilo dosiahnuť až po dosiahnutí úplnej invalidity, fyzikálnej terapie a vďaka liekom proti bolesti,“ dodala mama. 

Verí však, že Davidova smrť bude varovným prstom pre všetkých, ktorí sú závislí od liekov. „Prosím, udržujte Davida a ostatných, ktorí bojujú s bolesťou alebo závislosťou, vo svojich myšlienkach a modlitbách.“

Viac o téme: Beverly Hills 90210David Gail
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu