Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nečakaná smrť hviezdy Star Trek (†73): Smutnú správu oznámila jeho exmanželka!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa sa fanúšikovia herca Garyho Grahama (†73) dozvedeli veľmi smutnú správu. Jeho bývalá manželka totiž oznámila, že umelec, ktorý sa preslávil hlavne v seriáli Star Trek: Enterprise, zomrel.

Grahamova kariéra začala v 70-tych rokoch a počas nej sa objavil vo viacerých známych počinoch, ako je napríklad film Alien Nation. Najväčšiu slávu mu však prinieslo účinkovanie v sérii Star Trek, konkrétne v seriáli Star Trek: Enterprise.

Gary Graham
Zobraziť galériu (2)
Gary Graham  (Zdroj: Profimedia)

Počas včerajšieho dňa však jeho bývalá manželka Susan informovala fanúšikov o hercovej náhlej smrti. Na sociálnej sieti Facebook uviedla, že v čase úmrtia bola pri ňom jeho manželka Becky. 

„S hlbokým zármutkom vám musím oznámiť, že môj exmanžel Gary Graham, ktorý bol úžasný herec a otec našej jedinej dcéry Haylee, počas dnešného dňa zomrel. Z tejto smrti sme zronení, hlavne Haylee. Po jeho boku bola jeho manželka Becky," napísala umelcova bývalá manželka, ktorá mu poslala nádherný odkaz do neba. 

„Garyho som stretla, keď som mala len 20 rokov. Bol zábavný, mal sarkastický, ale milý humor, vždy bojoval za to, čomu veril, bol oddaným kresťanom a bol veľmi hrdý na svoju dcéru Haylee. Jeho smrť bola nečakaná, takže sa prosím modlite za moju dcéru, ktorá prežíva obrovský žiaľ. Leť vysoko do nebies Gary. Ďakujem ti za našu spoločnú cestu a za dary, ktoré si mu tu nechal," doplnila Susan.

Viac o téme: Gary Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu