Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herečka po schudnutí 36 kíl: Opäť PRIBRALA... Cítim sa kvôli tomu ZLE!

Rebel Wilson
Rebel Wilson (Zdroj: Sony Pictures Entertainment)

LOS ANGELES - Hviezdna herečka Rebel Wilson (43) v posledných rokoch ohurovala svojou schudnutou postavou. Zmenou životného štýlu sa jej podarilo zhodiť viac ako 30 kíl. Aktuálne však priznala, že kvôli pracovnému vyťaženiu takmer polovicu pribrala naspäť... Cíti sa kvôli tomu zle!

Herečka Rebel Wilson roky zakladala kariéru na svojej oblej postave. Pred tromi rokmi sa však rozhodla od základu zmeniť životný štýl, zmenila jedálniček a začala sa aktívne hýbať. Výsledkom bolo 36 kíl dole. Plavovláska si nové krivky užívala, našla si novú lásku a založila rodinu. 

Galéria: Premena herečky Rebel Wilson

Aktuálne však na sociálnej sieti Instagram priznala, že takmer polovica je späť. „Pracovať naozaj tvrdo znamená, že kvôli všetkému tomu stresu som pribrala 14 kíl! Cítim sa kvôli tomu zle... Nemala by som... Ale cítim sa tak,“ priznala otvorene filmová hviezda, ktorá aktuálne natáča nové filmy. 

Práve kvôli pracovnému vyťaženiu sa rozhodla dať svoje "chudnutie" na vedľajšiu kolaj. „Bolo toho veľa a prestala som sa sústrediť na svoj zdravý životný štýl,“ dodala Rebel, ktorá svojim otvoreným priznaním chcela fanúšikom pripomenúť, že aj ona na ceste za vysnívanými krivkami občas zlyhá. 

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu